Retourneren

Het herroepingsrecht geldt voor particuliere klanten die bij Bilaal Co een bestelling hebben geplaatst. Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na de dag van ontvangst te retourneren. Het retourneren van producten na 14 dagen is niet meer mogelijk.

Je krijgt dan het volledige orderbedrag terruggestort exclusief de verzendkosten. De retourverzendkosten van jouw adres naar Bilaal Co zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Bilaal geretourneerd worden. Is het product reeds gebruikt en niet in de orginele verpakking geretourneerd, zal slechts een deel van het bedrag teruggestuurt worden, afhankelijk van de waarde bepaling op moment van ontvangst. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@bilaal.co.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen vijf dagen na ontvangst van het product terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Een uitzondering op het recht van herroeping zijn gepersonaliseerde bestellingen.